Ray Alder – Érkezik a második szólólemeze

Fémforgács

Június 9-én az Inside Out Music gondozásában jelenik meg Ray Alder, a Fates Warning legendás énekesének második szólóalbuma. II című albumának dalait (hasonlóan 2019-es What The Water Wants debütáló albumához), most is Mike Abdow (Fates Warning turné stábtag) és Tony Hernando (Lords Of Black) gitárosok írták. A lemez első dalaként a This Hollow Shell szöveges videója nézhető meg.

Ez az album inkább tükrözi mindazt, amit szólóelőadóként szeretek. Hosszabb dalok, mélyebb dalszövegek, és igazán tiszta dallamok. Remélem, aki hallgatja, legalább annyira élvezi fogja majd, mint én, miközben elkészítette.” – mondta Ray Alder. “A This Hollow Shell az első dal, ami megjelent az új szólóalbumomról. Amikor először hallottam ezt a dalt, tudtam, hogy az egyik kedvencem lesz róla… nem véletlenül ez indítja a lemezt. Sötét és szeszélyes, rengeteg változatos témával és dallammal. Olyan volt, mint egy hatalmas üres vászon, amire alig vártam, hogy elkezdhessek festeni. Végül az egyik legjobb dal lett az albumon, amire nagyon büszke vagyok.

Ray Alder – II

(Inside Out Music)

1. This Hollow Shell

2. My Oblivion

3. Hands Of Time

4. Waiting For Some Sun

5. Silence The Enemy

6. Keep Wandering

7. Those Words I Bled

8. Passengers

9. Changes

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.