Grymheart – Nemzetközi kiadóval szerződött a volt Wisdom-gitáros projektje

Hard Rock Magazin

Újabb volt Wisdom-tag hallat magáról, ugyanis Kovács Gábor új zenekara, a Grymheart a napokban lemezszerződést kötött a nemzetközi vizeken evező Scarlet Records kiadóval, hogy a várhatóan ősszel megjelenő bemutatkozó albumuk ott jelenjen meg.

Tavaly márciusban pár sejtelmes képet jelentetett meg a közösségi médiában Kovács Gábor, a Wisdom korábbi gitárosa, de akkor még nem lehetett sejteni, hogy milyen projekt alakul, illetve, hogy mikor lesz kézzelfogható jele a tevékenységének. Most viszont már konkrétumot is tudunk, ugyanis a Grymheart zenekar a napokban lemezszerződést írt alá a Scarlet Recordsszal.
Gábor így kommentálta az eseményt: “Büszkén jelentem be, hogy az új zenekarom, a Grymheart leszerződött az olasz Scarlet Records kiadóval, akik olyan zenekarok útját egyengetik, mint a Vision Divine, a Frozen Crown vagy az Alessandro Conti vezette Trick Or Treat. Ez egy hosszú és kemény út eredménye, ami néha reménytelen és megerőltető volt, de jó bizonyíték, hogy ha hiszel magadban és kellően kitartó vagy, akkor el tudod érni a céljaidat. Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben!”
A kiadó is reagált a szerződésre: “A Grymheart több lemezre szóló szerződést kötött a Scarlet Recordsszal. Ez egy új heavy metal zenekar, amelyet 2022-ben alapított Kovács Gábor, az elismert magyar power metal zenekar, a Wisdom egykori vezetője és fő dalszerzője. A dallamos death, folk és power metal epikus és energikus hangzását ötvöző Grymheart egy mitikus sötét világba kalauzol el, ahol démonok és szörnyek fenyegetik az emberiséget. Gabriel [Gábor] és titokzatos társai harcolni fognak a gonoszok ellen és megvédik az ártatlanokat. A zenekar debütáló albuma várhatóan 2023 őszén jelenik meg.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.