Négydalos EP-vel rukkolt elő a Rural Pitchfork

Rockvilág.hu online rockmagazin

Két év után új anyaggal jelentkezett a Rural Pitchfork. A négyszámos EP a LEAVE ALL THINGS BEHIND PT. I. címet viseli. A címben szereplő PT. I. részből pedig minden Colombo-i és Sherlock-i tudásunkat bevetve arra a következtetésre jutottunk, hogy hamarosan jöhet a PT. II. is.  /Még, hogy nem éri meg nézni az NCIS-t 19 éve…/ A kellően súlyos, mocsárban tocsogós riffek mellé, a Tumble Weed nótához  egy elég látványos lyrcs videót is hoztak a srácok, ami a Frostkald Art munkája.

 

Az album többi dala természetesen elérhető a zenekar minden streaming oldalán. Érdemes ráfülelni. Elég mocskos lett. Ha pedig élőben is kedvet kaptok a vasvillás sörözgetéshez, akkor április hetedik a tatabányai Roxxy-ban el is lehet csípni a zenekart.

Facebook: https://www.facebook.com/ruralpitchfo…
Instagram: https://www.instagram.com/ruralpitchf…

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.