Új dal az egykori Pokolgép gitáros Nagy Dávidtól.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Hat év után jelentkezett új dallal Nagy Dávid, akit korábban a Pokolgép zenekarból, jelenleg a Totális Metál formációból ismerhet a nagyközönség. A saját zenéjét ugyan nem a klasszikus heavy metal jellemzi, de azért akad benne gitározás bőven, a szövegvilága pedig egyedi.

„Rengeteg minden történt a Hangos lesz című lemez óta, de nem a dalszerzés állt az életem
központjában. Most újra elkezdtem megírni az engem érdeklő témákat, sorban születnek az új dalok. A most megjelent „A hely királya” című dal kvázi önéletrajzi ihletésű, sokkal többet árulok el benne magamról, mint korábban. Persze a dal punkos, laza zenéjéhez igazodik a szöveg „komolysága” is” – tette hozzá Dávid.
A dalban Tiszai Vivien (HolyChicks) dobon és Gravel Shores (Junkies) basszusgitáron működött közre.
Először a Deres és Eugene Tooms zenekarokkal közös március 17-i koncerten hangzik majd el élőben.

Nagy Dávid – A hely királya:

NAGY DÁVID
A Totális Metál formációból is ismert Nagy Dávid első szólólemeze 2017 márciusában
jelent meg Hangos lesz címmel a HammerWorld mellékleteként, országos ismertségre
szert téve. A lemez szövegcentrikus rockzenéje hol egyszálgitáros, hol zenekaros formában szólalt meg azóta élőben az ország különböző pontjain. 2022-ben koncertlemez örökítette meg a bulik hangulatát, idén pedig már új dal is felkerült Dávid YT csatornájára.
https://www.facebook.com/nagydavidzene
https://www.youtube.com/@DavidNagyZene
https://www.instagram.com/nagydavid_dvd/
https://www.instagram.com/nagydavid_dvd/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.