The 69 Eyes – Új dal vezeti fel a budapesti koncertet

Hard Rock Magazin

Még az új album megjelenése előtt érkezik Budapestre a The 69 Eyes, akik a Mister Miseryvel közös Európa-turné apropóján új videóval jelentkeztek.

2019-ben járt nálunk utoljára a The 69 Eyes, akik hazánk nemzeti ünnepnapján érkeznek a Barba Negrába. A banda legújabb lemeze április 21-én jelenik meg az Atomic Fire Records gondozásában, a koncerten már ízelítőt kaphatunk a korongról, a ’Death Of Darkness’ címre keresztelt anyag címadó tételéhez videóklip is érkezett.
A csapathoz csatlakozik a turnén a Mister Misery, ők melegítik be a színpadot március 15-én a finn gothic rock vámpírjai előtt.

A H-Music Hungary bemutatja: Gotta Rock European Tour 2023
2023. március 15. Barba Negra
The 69 Eyes, Mister Misery
Jegyek a Rock1 rendszerében vásárolhatók, további információ az esemény Facebook-oldalán.

The 69 Eyes

’Death Of Darkness’ dallista:

01. Death Of Darkness
02. Drive
03. Gotta Rock
04. This Murder Takes Two (feat. Kat Von D)
05. California
06. Call Me Snake
07. Dying In The Night
08. Something Real
09. Sundown
10. Outlaws

The 69 Eyes

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.