MOLTO – Senki – a legfrissebb klip a harmadik lemezről

Fémforgács

A debreceni MOLTO harmadik lemeze 2022. november 25-én jelent meg Napok halottja címmel és pozitív visszajelzéseket kapott mind a zenei sajtó, mint a közönség részéről. A visszajelzésekből hamar kiderült, hogy a Senki című dal lett az abszolút közönségkedvenc, ezért a friss klip, amely egy koncertvideó, erre a dalra készült. A képanyag 2022. december 27-én készült Debrecenben, a Lovardában, ahol a MOLTO a Tankcsapda 30 éves jubileumi „Legjobb méreg” és a Necropsia szintén 30 éves jubileumi koncertek előtt lépett fel teltház előtt. A klip 2023. február 23-ától látható a csapat YouTube csatornáján.

Mindezek mellett egy friss interjút olvashatsz a február Hammerworld magazinban a csapat dobosával, illetve Szénégető Richárd lemezkritikáját is elolvashatod ugyanitt. A Napok halottja CD-t a zenekar Facebook oldalának shopjában lehet megrendelni korábbi kiadványokkal és pólókkal együtt, illetve hamarosan különböző támogatói csomagokkal is segítheted a csapat munkáját. Március 25–én a Made in Debrecen Fesztivál keretén belül találkozhattok a bandával.

A MOLTO kiadványait digitálisan itt találod meg: https://songwhip.com/molto

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.