Kreator, Biohazard, Terror – Thrash / hardcore minifeszt a Barba Negrában!

Hard Rock Magazin

Az idei év kuriózuma, a klasszikus felállású Biohazard reunion a “rendes évi budapesti Kreator-koncerttel” egybekötve éri el Magyarországot augusztus elsején a Los Angeles-i hardcore alakulattal, a Terrorral kiegészülve.

A Biohazard fennállásának bő 35 éve alatt többször jegelte magát, legutóbbi aktív időszakuk a 2010-es évek közepén volt – a klasszikus felállás utolsó (hírhedt) Diesel Klub-os magyarországi koncertjének is már 15 éve, és a zenekar történelméből kiindulva korántsem biztos, hogy ez az összeborulás örökre szól, érdemes addig elcsípni őket, amíg tart a “varázs”.

Biohazard

A nyári Kreator-koncerteknek már-már hagyománya van – legutóbb tavaly augusztusban jártak nálunk, szintén a Barba Negrában, illetve a terhelt 2021-es évben is sikerült elhozni őket egy koncert erejéig. A banda legutóbbi nagylemeze 2022 közepén jelent meg ‘Hate Über Alles’ címmel, nemrég pedig egy friss, a Lamb of Goddal közös single-t adtak ki State Of Unrest címmel.

Kreator

A Terror tavaly nyáron adott bivalyerős koncertet az először megrendezett Toxic Weekenden Orfűn, októberben pedig a végül elmaradt, Lionhearttal közös turné budapesti állomásán játszottak volna. Akik nem csípték el őket az orfűi HC/punk fesztiválon, most bepótolhatják, akik ott voltak, azok megismételhetik az élményt.

Terror

A koncertek a megújult Barba Negrában (1211 Budapest, Szállító u. 3.) zajlanak majd – az utóbbi évekhez hasonlóan ezúttal is két színpadon –, hamarosan jövünk a további fellépők neveivel is!

Jegyek a Rock 1-nél kaphatók:
Elővételben 2023. 05. 31-ig: 12 999 Ft
Elővételben 2023 .07. 31-ig: 13 999 Ft
A koncert napján: 14 999 Ft

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.