Másként – Többet a mélyből podcast, interjú Hámori Dáviddal (2023)

MÖGÖTT

Fotó: Révész Patrik

Azt hiszem, az alábbi, Hámori Dáviddal készült interjú még a Másként - rovat darabjai közt is igazán rendhagyó. Most lélekben merülünk egészen mély, és végtelenül személyes vizekre. Bár, ha belehallgattál már a Többet a mélyből valamelyik adásába, ez tán nem is lesz annyira meglepő. Számomra igazán hiánypótló a podcast, hogy miért, az (is) kiderül a Dácival készült mélyinterjúból, ami remélem, számodra is tartogat némi útravalót...

Szeretettel üdvözöllek a Mögött blogon, köszönöm, hogy a rendelkezésemre állsz, rengeteget jelent. Ezúttal én ragadom magamhoz a kérdést, hogy vagy?

Mindenekelőtt köszönöm az érdeklődést irányomban, és üdvözlet az olvasóknak!

Válaszolva a kérdésedre, talán az a kifejezés a legtalálóbb, hogy nehezen. Nem akarok mélyebb megfejtésekbe csúszni a Fish! zenekarból való kiválásom kapcsán, de minden túlzás nélkül életem egyik legnehezebb és legmegterhelőbb döntését hoztam meg, amit próbáltam a lehető legegyüttműködőbben, és a legkevesebb károkozással végigvinni úgy, hogy közben az én szándékaim is érvényesüljenek. Hát, ez pokolian kimerítő feladat, aminek a súlyait fokozatosan tudom csak lepakolni, úgyhogy ezért a "nehezen".

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) MÖGÖTT nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.