Thulcandra – Black/death metal más megközelítéssel

Fémforgács

Az Obscura frontembere, Steffen Kummerer vezetett melo-black/death vonalas Thulcandra május 19-én a Napalm Records gondozásában adja ki új albumát, Hail the Abysst címmel. Az idén 20 éves fennállást ünneplő banada frontembere így beszélt új lemezük kapcsán:

A Hail The Abyss az 5. albumunk, amit a Thulcandra 20 éves pályafutása alatt elkészített. Ez egy bömbölő, és egyben egy nagyon változatos lemez lesz, amely a black és a death metal egyedülálló keverékét mutatja be a klasszikus heavy metalos ikergitárokkal kombinálva. Az album kiváló lett és Dan Swanö ismét nagyszerű, Pazar keverést adott neki: nyersen, természetesen, és a lemezen szereplő minden egyes zenész a maximumot hozta. A Hail the Abyss minden kétséget kizáróan az eddigi pályafutásunk egyik csúcspontjává vált.”

Lemezükről elsőként As I Walk Through the Gateway daluk videóját osztották meg, amiről röviden így beszélt:

Az As I Walk Through the Gateway egy fülbemászó, könyörtelen és dallamos black/death mű, amelyben megpróbáltuk egyedi formában ötvözni a zenekar erősségeit.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.