Steel Panther – Ne nyilvános helyen nézd meg a banda új videóját!

Hard Rock Magazin

Hamarosan érkezik a Steel Panther legújabb albuma, amelyről most egy „kockázatos” videót jelentettek meg pornósztárok közreműködésével, a zene mellé egy társkereső applikációt is fejlesztettek.

6 nap van hátra a 6. Steel Panther-album, az ’On The Prowl’ megjelenéséig, ebből az alkalomból a kaliforniai zenekar új videóval jelentkezett. Az NSFW [Not Safe For Work, azaz a nyilvános helyen történő megtekintés kellemetlen helyzetbe hozhat] besorolású videó a Friends With Benefits című számhoz készült, amelynek szövege egy olyan kölcsönösen előnyös kapcsolatot tár fel két felnőtt között, akik beleegyezésüket adták ehhez. A klipet J.T. Arbogast rendezte, aki már korábban is dolgozott a bandával, az új videó témája a nálunk is népszerű ‘Cápák között’ műsorra hajaz, a zenekar egy sor kreatív ötletet dob fel négy nagyhatalmú „pumának”. Az olyan termékek, mint a „Glorious Hole”, a „Coolcumber” és a „Slikknutz” ígéretes kreációknak tűnnek egészen addig, amíg Michael Starr meg nem jelenik, hogy magát adja el társas kapcsolatra. A zenekar pornósztárokból (Stella Sedona, Texas Patti, Adira Allure, Jesse Pony) álló ítészek előtt lép fel, és mire a dal véget ér, a hölgyek nemcsak a pénztárcájukat veszik elő.

A Steel Panther a lemez mellett egy mobiltelefonokra szánt alkalmazást is kiadott „Rock N’ Talk” néven. Az alkalmazás úgy működik, mint bármelyik népszerű társkereső alkalmazás, de az applikáció olyan előfizetőkre épül, akikben közös a Michael Starr, Satchel, Stix Zadinia és Spyder alkotta zenekar iránti rajongás. Az emberek regisztrálhatnak és kapcsolatba léphetnek más, a városukban élő személyekkel, találkozókat szervezhetnek a koncerteken, valamint barátságokat alakíthatnak ki. Az alkalmazás a jövőben más művészekkel fog bővülni, a regisztráció ingyenes lesz és már most elérhető minden okostelefonra. A február 24-én megjelenő albumról – amely a hazai forgalmazóknál CD-n és vinyllemezen lesz kapható – korábban az 1987 című számot mutatták be.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.