Klippremier: Delain – Queen of Shadow

Fémcsajok

Holnap landol a boltok polcain a Delain sorban hetedik albuma, a "Dark Waters", egyben az első, amelyen az új fronthölgy, Diana Leah énekel. 

A zenekar erdélyi származású, de tizenéves kora óta Olaszországban élő énekesnőjének régi vágya volt, hogy egy metal banda tagja lehessen, tehetségéről pedig meggyőződhettünk az eddig kiadott kislemezek alapján (The Quest and the Curse, Beneath, Moth to a Flame).

Néhány nappal ezelőtt írta meg a formáció, hogy a lemez megjelenése előtt egy újabb felvezetőt publikálnak, amely a mai nappal meg is érkezett, íme a Queen of Shadow!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.