Memoriam – Rise To Power – Albumpremier

Fémforgács

Rise To Power címmel a mai nap jelent meg a brit old-school death metal gépezet, a Memoriam ötödik nagylemeze. A lemez mellé címadó daluk egy látványos szöveges videót is kapott.

Itt vagyunk ötödik albumunkkal, a Rise To Power-rel. Számunkra ez egy új szint, mind a stílusunkban és mind a benne található zenék és szövegek megközelítésében egyaránt.

Minden számban új stílusok és hangulatok szövődtek bele. Mint minden korábbi albumunknál, a dalszövegben foglalt üzenetek tele vannak reménnyel, de egyben figyelmeztetéssel is. Nem prédikálunk, hanem csak reméljük, hogy a hallgató ki tud venni valamit a szavakból, és talán elgondolkodhat a benne foglalt üzeneteken. Ahogy egy híres idézet mondja: „Aki elfelejti a múltat, arra kárhoztat, hogy megismételje.

A Memoriam reméli, hogy Ti is annyira élvezi majd a Rise To Power hallgatását, mint mi az elkészítését. Bagyon büszkék vagyunk erre az albumra! Rengeteg hangulatváltás van az összes dalban, a dallamostól a teljes brutalitásig, így mindenkinek talál a kedvére valót!

Memoriam 2023

és TOVÁBB

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.