Napokon belül izzítja új dalát az Elysion!

Fémcsajok

Nem kevesebb, mint kilenc évet kellett várniuk a görög gótikus metalt játszó Elysion rajongóinak a formáció harmadik stúdiólbumára, amely "Bring Out Your Dead" címmel, március 17-ével kerül boltokba. A Christianna Hatzimihali vezette csapat egy tagcserét is lebonyolítottFXF, alias Antonios Bofilakis basszusgitáros kilépett a zenekarból, helyét AR, polgári nevén Andreas Roufagalas vette át.

Ma jelentette be az athéni banda, miszerint néhány napon belül az új korong első kislemezes dala is hallható lesz, egészen pontosan február 8-án érkezik a szerzemény, amely a Crossing Over címet kapta.

A zenekar 2006-ban alakult, az akkori énekesnő pedig Maxi Nil volt, akit 2008-ban váltott Christianna. Debütalbumuk "Silent Scream" címmel, 2009 végén jelent meg, rögtön sokak kedvencévé téve az együttest. 2014 elején érkezett a második lemez, a "Someplace Better", amely hasonlóképpen elődjéhez igen szép sikereket ért el.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.