Január 8-án – Elvis Presley 88. születésnapján jelent meg Ed Philips and the Memphis Patrol legújabb lemeze

Rockvilág.hu online rockmagazin

Hat év szünet után ütős albummal rukkolt elő Ed Philips and the Memphis Patrol Január 8-án a Király 88. születésnapján jelent meg a hazai rock and roll/rock-a-billy egyik legjobb koncertzenekarának harmadik feldolgozáslemeze. Igen, 88 éves lenne Elvis Presley és ha élne biztosan meghallgatná ezt az igazán változatos és izgalmas albumot. Azt a 17 felvételt, amit a banda olyan ízléssel és hitelességgel ad elő, hogy a hallgató úgy érezheti, hogy egy rózsaszín Cadillacben ülve szeli át Amerikát a 66-os úton.

A lemez repertoárja a király mindhárom előadói korszakát felidézi és a közismertebb dalok
átdolgozásán felül olyan ritkán vagy egyáltalán nem játszott filmzenéket is elővettek a srácok a „fiók mélyéről” amelyek már- már a feledés homályába vesztek. A zenekart rendkívül jól kiegészítik a meghívott vendégzenészek, akiknek a játéka, előadása finoman belesimul az együttes által teremtett utánozhatatlan hangulatba. Az album minden olyan zenehallgatónak örömet fog szerezni, akik kedvelik amikor egy kiadványon belül randevút ad egymásnak a blues, a rock-a-billy és a rock and roll.


Közreműködők:
Ed Philips – ének, vokálok
Sonny – gitárok
Singer – nagybőgő, basszusgitár
Little Tommy – dobok
Vendégek:
Kosztolicz Péter “Pedro” – szaxofon
Móré M. Viktória “Tori” – ének

Az album már elérhető a nagy zenemegosztó oldalakon.
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.