Chronicle – Reset to Zero – klippremier

Fémforgács

Idén májusban Where Chaos Thrives címmel adja ki hatodik soralbumát a dán blackened / melodic death/thrash metalos Chronicle.

A Where Chaos Thrives a Chronicle eddigi legambiciózusabb albuma lesz.” – mondta Lars Bo Nepper gitáros / énekes. “Elkészítése során arra törekedtünk, hogy egy olyan albumot hozzunk létre, amely megmutatja eddigi legtechnikásabb zenei tudásunkat, ugyanakkor a legösszetettebb munkánk is. A lemez központi témájában az emberiség közelgő pusztulását, illetve saját ökoszisztémánk pusztulását állítja előtérbe.

A lemez első videójaként a Reset to Zero nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.