Mansion – Az igazak tanúbizonysága

Fémforgács

A dogmatikus okkult doom rockot játszó finn Mansion január 13-án adja ki újabb intelmeit Second Death című lemeze képében.

Ez a kiadvány azon kiválasztott kevesek, igazak beszámolóit tartalmazza, akik biztonságban ülnek majd az Úr mellett, amikor az ég trombitái zúgnak, miközben az angyalok gyászolják az emberiség elmúlását. Az album himnuszai megtámadják a tisztátalan gondolatok hordozóit, a kígyók a nyáj között és a bánatos, képmutató igazságszolgákat.

A lemez első dala ként a You Are Suspicious dalukat osztották meg, az alábbi üzenettel:

Felejtsd el az okoskodó elméd játékaidat, mert Alma anya átlát rajtad és gonosz gondolataidon. A kétségnek csírája se legyen álnok elmétekbe. Példaként itt van ez a himnusz, mely a kétség érzésével foglalkozik, ami egyszer, ha felmerül, nem engedi szabadon az embert. A dal végén dühöngő szólót nem más, mint maga Tommi Hoffrén adja elő a Jess And The Ancient Once zenekarból. Úgy szól, mintha egy kísértés tenne, bár nem járt sikerrel, engesztelést kapott undorító bűneiért.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.