Monstre videóval jelentkezett a budapesti Solidity zenekar legénysége

Haverock Közösség

Monstre videóval jelentkezett a budapesti Solidity zenekar legénysége

A májusi HammerWorld magazin mellékleteként jelent meg a melodikus-progmetal úthenger Solidity Evolution of Prodigality című bemutatkozó nagylemeze. A négy részből álló címadó dal befejező tétele, a Masterpiece of a Stoned Heart kapott most méltó videót.

A monstre klipről “Penge”, a zenekar frontembere osztott meg néhány információt:
“Örömmel jelentjük, hogy sikerült vizuális formába öntenünk az ‘Evolution of Prodigality’ című albumunk egyik kiemelkedő darabját, a ‘Masterpiece of a Stoned Heart’ címre keresztelt zenei monstrumot, mely nagyon jól összefoglalja, hogy milyen irányt képvisel jelenleg a zenekar. Ez a harmadik hivatalos videónk az albumról, amely egyben az ajándékunk is mindazoknak, akik ebben az évben is követtek minket, tomboltak velünk a koncerteken, vagy zenekarként zúztak mellettünk az ország különböző klubjaiban. A videót a Kill Monday Management csapatával forgattuk. A 2022-es turné lezárásaként december 3-án láthattok minket utoljára három kiváló banda társaságában a Budapesti S8 Underground Club színpadán.”

2022. december 3. Budapest, S8 Underground Club:
Esemény: www.facebook.com/events/5456925737759836

Eddigi videók:
Fake Sunrisewww.youtube.com/watch?v=AMUzZ79vaGU
Death Certificate: www.youtube.com/watch?v=-GtrFGbUfHE

Solidity – Masterpiece of a Stoned Heart (official video):

Az Evolution of Prodigality album elérhető a H-Music Hungary webshopjában, valamint az összes online streaming oldalon.

Online zenehallgatás: https://songwhip.com/solidity2/evolution-of-prodigality

Shop: https://shop.hmusic.hu/termek/solidity-evolution-of-prodigality-cd/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.