Saját zenekart alapított Anna Brunner – League of Distortion, itt az első album is

Fémcsajok

Anna Brunner neve az Exit Eden nevű formációból lehet ismerős, amelyet Amanda Somerville hívott életre még 2017-ben. Ugyanebben az évben megjelentették első albumukat, amely ismert popslágerek metálosított változatát tartalmazta - szerepelt a bekeményített dalok között Adele Skyfall-ja, a Depeche Mode Question Of Time-ja vagy a Visage Fade To Grey-je.

Igen szép sikereket könyvelhetett a négy tehetséges énekesnő (Amanda, Anna, a Visions of Atlantis-ból ismert Clémentine Delauney és a Phantom Elite tagja, Marina La Torraca), akik a 2018-as Wackenen is felléptek. 

Az Exit Eden háza táján évek óta csend honol, ám a tagok nem tétlenkednek: Clémentine a Visions of Atlantis-szel azóta a második lemezt vette fel, a legutóbbi "Pirates" címmel jelent meg tavasszal, Marina pedig  jelenleg szólóban próbálkozik. Amanda, aki 2018-ban adott életet ikerlányainak, jelenleg a családjának szenteli minden idejét. 

Anna, aki amerikai édesanya és német édesapa lánya, úgy döntött, egy saját projektben is kipróbálja magát és karcos, rockos hangját. Ennek eredményeként 2020 folyamán megszületett a League of Distortion, amely immár négy kislemezt is a közönség elé tárt, ezek sorrendben: Wolf Or Lamb, My Revenge, It Hurts So Good, I'm a Bitch.

Belehúztak tehát a munkába Annáék, a banda debütalbuma ugyanis november 25-én jelent meg a Napalm Records égisze alatt, a korong pedig a csapat nevét viseli.

A korong számait a Youtube-on is meghallgathatod, íme:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.