Hatperces monstrummal vezeti fel közelgő lemezét a Counter Clockwise

Nuskull Magazin

A budapesti Counter Clockwise rég adott már ki új, saját számot, utoljára egy AFI-feldolgozással jelentkeztek, de annak is már több mint három éve. A skate punk-zenekar szerencsére az elmúlt időszakban nem tétlenkedett, hanem összerántott egy új lemezt Szó szegik, vagy bennszakad címmel, ami november 18-án fog megjelenni. Az első felvezetőt, a Szakaszokat már meg is lesheted, a klipforgatásról pedig ezt mesélték a srácok:

Oldalakat tudnánk teleírni a videó hányattatott elkészüléséről, talán majd egyszer a memoárunkban publikáljuk… Persze mi kissé másként éltük akkor meg; eszméletlenül fárasztó volt a forgatás, másnap mindenkinek egyszerre volt megfázási tünete és izomláza még ott is, ahol nincs is izom. Napokig takarítottuk a hangszereinket a dzsuvától, illetve a homoktól. De a végeredmény minden emléket szebbé varázsol.

A klipet Barczi Andris basszer (andrisbarcziphoto) rendezte, vágta és az utómunkáért is ő a felelős. Az operatőr Tímár Péter (True Story Media) volt. A dal felvételeit a zenekar készítette, a keverést és a masztert Vári Gábor (Miracle Sound) végezte.

A bandát legközelebb az alábbi helyszíneken tudod megnézni:
  • november 18. – Dunaszerdahely, Soul Hunter Music Club (+ Helo Zep!)
  • november 26. – Budapest, Analog Music Hall (+ Helo Zep!, Dirty Dawn)

//www.youtube.com/watch?v=ZoklGSTczhY

Fotó: Ceglédi Réka / Portréka

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.