That’s Rad – Pop-punk sorozatot indít a LongStoryShort!

Rockvilág.hu online rockmagazin

Az X-Faktorból is ismert LongStoryShort! egy lendületes pop-punk csapat, akiknek céljuk, hogy saját dalaikon túl az egész műfajt ismét népszerűvé tegyék itthon. Ezért indították útjára a That’s Rad c. koncertsorozatot is, ahol a zenekar minden alkalommal két másik bandával lép fel. Az első buli november 18-án lesz az Analog Music Hallban a Felleng és a No Filter társaságában.

A LongStoryShort! srácai számára a pop-punk műfaj jelentette mindig is az egyik legnagyobb inspirációt: a napsütötte, kaliforniai dallamok, a szabadság hajhászása, az energikus dalok, a 2000-es évek bandái, mint a Blink 182 vagy a Sum 41 mind segítettek, hogy rátaláljanak a saját hangzásukra.

„Szeretnék Magyarországon egy pop-punk közösséget építeni, akik koncertekre járnak és újra népszerűvé teszik ezt a zenei stílust itthon is” – ezzel a gondolattal vágott neki a Éjjel-nappal Budapest főszereplőjeként is bizonyított Marschall György az X-Faktornak és a LongStoryShort! szereplésének köszönhetően valóban épülni is kezdett egy közösség. Így indult újtára a Lieto Management szervezésében a That’s Rad koncertsorozat is, amely november 18-án debütál az Analog Music Hall-ban.

A koncertsorozat a tervek szerint nemcsak Budapesten kívánja megvetni a lábát, a LongStoryShort! és társzenekarai vidéki klubokba is elviszi a That’s Rad-et, egészestés programot kínálva a pop-punk rajongóinak. 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/700837478159725 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.