Majdnem teljesen elkészült Doro új albuma

Nem unatkozik a németek metálkirálynője, hiszen Doro, amellett hogy szorgosan dolgozik új albumán, szeptemberben újra kiadta a Warlock nagy sikerű "Triumph And Agony" című korongját, amelyen olyan húzós dalok hallhatók, mint a Für Immer, az All We Are vagy a Kiss of Death - így ünnepelve meg a mű 35. születésnapját.

Az énekesnő utolsó szólólemeze "Forever Warriors/Forever United" címmel jelent meg 2018 augusztusában. Hónapok óta tudjuk, hogy Doro újabb anyagon dolgozik, amelynek folyamatáról most részleteket árult el a Metal Rules nevű magazinnak, amelyből kiderült: az új dalok nagyrészt elkészültek.

Az új lemez már majdnem elkészült. Körülbelül 80 százalékban kész van, és fantasztikus dalok vannak rajta! Éppúgy nagy himnuszok, gyors dalok, mint néhány igazán érzelmes dal. Szóval a lemez 80 százaléka már kész van. Azaz, a dalszerzés 80 százaléka kész, és már rengeteg anyagot felvettünk. 

- mesélte az énekesnő, akinek ez lesz sorjában a 15. szólóalbuma, és a tervek szerint jövőre kerül boltokba. 

De mennyire lesz hasonló a Forever Warriors/Forever United-hez?

Hasonló lesz, csak nem dupla CD lesz a csomagban. Jövőre lesz 40 éve, hogy színpadon állok. Ennek kapcsán is szeretnék valami különlegeset csinálni, de az új album csak egy CD-t tartalmaz majd.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.