Razor -Hallgasd meg új lemezüket

25 év után új albummal tér vissza Kanada kultikus thrash metal zenekara a Razor. A legendás csapat lemeze Cycle of Contempt címmel szeptember 23-án jelenik meg rajta 11 vadonatúj dallal. Dave Carlo gitáros az alábbiakat mondta a lemezről:

Erre az albumra olyan dalokat igyekeztem írni, melyek hallatán mindenki azt mondja majd: “Yeah, én is ismerek egy ilyen embert, aki ezt tette, vagy azt tette, vagy én is kötődöm ehhez a témához…”. Egyszóval nem akartam, hogy a dalszövegek specifikusan rólam szóljanak; hanem mindenkit megérintsen, aki valami miatt dühös.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.