Fans Of The Dark – Szeptemberben érkezik a második album

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Fans Of The Dark zenekart 2020 nyarán alapított Freddie Allen dobos / fő dalszerző, Alex Falk énekes, Robert Majd basszusgitáros (Captain Black Beard, Metalite, Nighthawk) és Oscar Bromvall gitáros (Palace, Code Red). Freddie és Alex annak idején iskolatársak voltak Stockholban, néhány évvel később pedig újra felvették egymással a kapcsolatot, és létrehoztak egy közös bandát, ami alapvetően klasszikus és dallamos rockzenében utazik, de tulajdonképpen felvonultatja a ’80-as évek zenei világának minden jellegzetes elemét. A  Fans Of The Dark debütáló nagylemeze 2021. november 5-én látott napvilágot – ennek folytatására pedig egy évet sem kell várni, a csapat második stúdiólemeze, a Suburbia szeptember 16-án szabadul a világra.

Ezen a korongon mutatkozik be a banda új basszusgitárosa, Rickard Gramfors. A Suburbia producere, hangmérnöke és mixere Lars Fredrik Swahn (Dungen, The Amazing), valamint maga Freddie Allen dobos volt.
Fans Of The Dark – Suburbia
(Szeptember 16 – Frontiers)

01. Night Of The Living Dead
02.The Pirates Of Maine
03. Fantasia
04. Sick! Sick Sick!
05. Fright Night
06. Fans Of The Dark
07. The Goblin King
08. Restless Soul

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.