Retador – Ibériai sebességmánia

Thrash now, work later! Ezt az örök igazságot vallja magáénak a spanyol Reatdor is, akik épp most kaptak egy lemezszerződést az Xtreem Music-tól. A banda 2020 végén alakult, majd rá egy évre kiadták első demójukat egy videoklip kíséretében.

Ezután nem is lustálkodtak a parton, szeptember 13-án megjelenő a debütáló albumukra 10 dal kerül fel, amiket ez év elején rögzítették a barcelonai Moontower Stúdióban, majd Dan Swanö által az Unisound Studiosban lett masterelve. Az Exodus, Testament, Kreator hagyományait követő lemezük első dalaként a Furia ismerhető meg.

Retador – Retador

(Xtreem Music)

01. Retador
02. La Venda
03. Furia
04. Títeres
05. Violencia
06. Ton 618
07. Deseo de Matar
08. Corrupción
09. Juicio Final
10. B52

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.