Együtt stúdióznak az Every Time I Die volt zenészei

Mióta az év elején, hosszas adok-kapok után végérvényesen is elváltak az Every Time I Die és Keith Buckley énekes útjai, és ebben a formában nem folytatódott tovább a nagy sikerű zenekar története, mindenki arra volt kíváncsi – vagy legalábbis a rajongók biztosan -, hogy hogyan tovább. Az már eddig is tudvalevő volt, hogy a négy megmaradt tag (Jordan Buckley – gitár, Andy Williams – ritmusgitár, Stephen Micciche – basszus és Clayton Holyoak – dobok) nem kívánják megszakítani egymással a kapcsolatot, és időnként össze is ültek jammelni, most viszont odáig vitték a dolgot, hogy stúdióba is vonultak.

Persze mire mennének a stúdióval egy ahhoz értő személy nélkül. Nos, Jay Zubricky is velük tartott, aki anno a From Parts Unknown (2014) és Low Teens (2016) lemezeiken is dolgozott segédhangmérnökként, szóval mondhatni komoly a dolog. A srácok tele is leakelték a fejleményekkel a netet, és többen kiszúrták, hogy Andy Williams nem volt jelen a próbák során. Erre Stephen a Twitteren reagált, miszerint:

Andy kész lesz, ha kész lesz. Egyelőre nem siettetünk részéről semmit.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.