Delain: Dal-és klippremier, íme az új felállás!

Ladies in Rock

A mai napon előrukkolt első klipjével a megújult Delain. A holland zenekar alapítója, fő dalszerzője és billentyűse, Martijn Westerholt 2021-ben oszlatta fel az addigi felállást, és úgy döntött, újjáalakítja a projektet, “visszanyúlva eredeti gyökereihez”. Fokozatosan csepegtették az információmorzsákat az új felállásról, visszatért két régebbi tag a korai kétezres évekből (Ronald Landa, Sander Zoer), azonban az új énekesnő kilétét máig homály fedte.
A The Quest And The Curse című dal bemutatásával együtt azonban végre erről is lehullt a lepel. A Delain új énekesnője Diana Leah. Teljes neve Diana Orga, Romániában született, tizennégy éves kora óta pedig Olaszországban él. Idáig főképp trance/electro vonalon mozgott, több ilyen műfajú dalhoz adta a hangját.
Rajta kívül Ludovico Cioffi basszusgitáros érkezett új tagként a csapatba.

A Delain jelenlegi felállása:
Diana Leah – ének
Martijn Westerholt – billentyű
Ronald Landa – gitár, vokál
Ludovico Cioffi – basszusgitár, vokál
Sander Zoer – dob

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.