Az August Burns Red felújította a két legismertebb számát

Az utóbbi pár évben az August Burns Red nagyon durván ráfeküdt arra, hogy a hagyományos sorlemezek mellett is mindenféle zenei kontenttel árasszák el az internetet, voltak itt régi albumok felújított verzió, élő anyagok, B-oldalas dalok, akusztikus átiratok, karácsonyi és egyéb feldolgozások, meg ezek mindenféle kombinációi.

Ezúttal épp megint a korai klasszikus anyagaikhoz nyúltak vissza: a Messengers és a Constellations albumoknak egyaránt megjelent már egy évfordulós újrakevert változata, most viszont mindkettőről fogták a legismertebb számot, és teljesen újra is vették ezeket a Leveler X remake mintájára, tehát kicsit lejjebb hangolva, itt-ott megvariálva. Vagyis ott tartunk, hogy a Composure-nek és a White Washednak ez már egyaránt a harmadik hivatalos változata (sőt, mindegyikhez jár egy instrumentális verzió is). Hogy ezekre mennyi szükség volt, azon lehet vitatkozni, hiszen nyilván ebben a körben sem lett jobb egyik sem az eredetinél, de végül is elférnek ott a Spotify-on…

A metalcore-banda egyébként eközben már nagyban dolgozik a következő nagylemezén is, ami ezzel a tempóval akár még az őszi koncertek előtt meg is jelenhet. Élőben pedig november 16-17-én lehet megnézni a srácokat a Dürer Kertben, a további fellépők mindkét napon a Bury Tomorrow, a Miss May I és a Thornhill.

//www.youtube.com/watch?v=jt4SNludTFM

//www.youtube.com/watch?v=1vzrn3bhUQQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.