Pointbreak – I Am – klippremier

Fémforgács

I Am címmel osztotta meg új single-dalának videóját az arizonai Phoniex-ből származó, a metallic hardcore vonalán mozgó Pointbreak.

Az I Am egy ember saját fejében vívott belső küzdelmekről  szól. Sokan azt gondolják, hogy az önpusztító út az egyetlen járható út, mert az élet igazságtalan volt velük. Az ilyenek embereknek azt szoktam mondani, hogy hagyják maguk mögött a traumáikat, gondjaikkal és próbáljanak meg az emlékeikből valami újat építeni. Emlékezz az otthonodra, a családosra, egy szép pillanatra. Személy szerint én félek magam mögött hagyni mindent, mert „az otthon az, ahol a szív van”, és bár az élet nem könnyű, ez az egyetlen, amit kaptunk.” – mondta Martin Miramontes Jr. énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.