Susie and The Phills megjelent az új klip!

Új Videoklipel jelentkezik a Susie & the Pills zenekar, amiben bepillantást nyerhetünk a 2 hete megjelent nagylemez felvételének stúdiómunkájába.

Előző klipjüket 2 hét alatt már több mint 10.000-en hallgatták meg, és Spotifyon is kedveltek a dalok, ezért a fiúk most új lendületet kaptak egy még komolyabb klip forgatásához!

Ha szereted a dallamos Magyar alter zenét, akkor pörgesd az „Élettelen”-t.

 

Keresd az együttest YouTube-on, Facebookon és Instán!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.