Törzs – Új dal és videó a Bükk-hegységből

Fémforgács

Átfordul címmel tette közzé új élő videóját a budapesti instrumentális post-rock zenekar a Törzs. A trió 2019-ben adta ki Tükör című harmadik nagylemezét, amit  teljes egészében az Aggteleki Nemzeti Parkhoz tartozó Baradla-barlangban rögzítették élőben.  Új dalukat hasonlóképpen rögzítették a Bükk-hegységben.

A zenekar a felvételek alatt egy kis erdei házikóban szállt meg, ahol volt sem áram, sem folyóvíz, csak egy napelem,, ami a forgatáshoz elegendő energiát biztosította. Ez az élmény lehetővé tette számukra, hogy ráhangolódjanak környezetükre, és olyan módon kerüljenek kapcsolatba a környezetükkel, hogy az előadásuk lényegét tükrözze. 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.