Reagáltak Lukácsék: Tankcsapda Baz+

Lukács László: "urai vagyunk a helyzetnek"
Felkavarta a kedélyeket a Tankcsapda legújabb videóklipje – ezúttal azonban nem csak gratulációkkal halmozták el a bandát.

Június első napján debütált a YouTube-on a Tankcsapda és a BSW BAZ+ című közös dala, amely nagyjából egy szakítás történetét és feldolgozási folyamatát énekli meg. A refrén így kezdődik: „Túl vagyok rajtad, ba*meg.” 
A dalhoz forgatott klip történetét állítólag a két formáció közösen készítette, a végeredményben old timer és luxusautó, felhőtlenül bulizó ötvenes és harmincas éveikben járó zenészek és persze egy csomó lengén öltözött lány látható. Egy fiatal lány ruhája alá fényképeznek, italt lopnak és alvó embereket fröcskölnek.

A már-már tinisláger paródiának is felfogható szerzemény igencsak megosztóra sikerült. Egy nap alatt szinte felrobbant a zenekar közösségi oldala a sok dühös véleménytől. Többen is úgy érezték, csalódtak kedvenceikben, aminek hangot is adtak. De volt olyan is, aki megvédte a zenekar tagjait.

A klip néhány nap alatt ennek ellenére - vagy ezért is - közel egy milliós nézettséget ért el a youtube -on (ahol főleg pozitív véleményeket találni, bár a rossz nyelvek szerint moderálják a hozzászólásokat.) 38 ezren nyomták meg a like, 41 ezren a dislike gombot - amit egy  a böngészőbe letölthető kiegészítővel lehet csak megnézni, mivel a youtube megszüntette ezt a lehetőséget. 

Lukács László a Bors -nak nyilatkozott:
"Nem érdekel bennünket a kommentelő társadalom! Úgy gondolom, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét a zenéink között. Mi egy alkotói társaság vagyunk és a szabadság a lényegünk. De szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy urai vagyunk a helyzetnek és a következő klip már sokkal rockosabb lesz – nyilatkozta lapunknak Lukács László, akinek szavait a zenekar tagjai is megerősítették."

Akárhogy is, az biztos, hogy a Tankcsapda most elérte: velük van tele a sajtó. 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rocknemzedék nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.