Diaftora – Vér és kárhozat – Itt van debüt-lemezük harmadik dala

Vér és kárhozat címmel máris itt van a modern death/groove metalos Diaftora hamarosan megjelenő debütáló albumának harmadik dala.

Itt van hamarosan érkező Hangok című debüt-albumunk újabb dala. Témájában a múltban és a jelenleg is zajló háborúk állnak, amiknek a végterméke mindig ugyan az: VÉR ÉS KÁRHOZAT!

A zenekar lemeze június végére várható, ezzel kapcsolatos interjúnkat itt olvashatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.