Nova Prospect – Klippremier – Csendet a városban

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Nova Prospect 4. nagylemeze 2021. október 1-jén jelent meg “Törékeny egyensúly” címmel a H-Music gondozásában, egyidejűleg az októberi HammerWorld magazin mellékleteként. A lemezen található Csendet a városban című dalhoz készült el a banda legújabb klipje.

„Drága Barátaink! Fogadjátok szeretettel az egyik legkedvencebb dalunkat a Törékeny egyensúly nagylemezről, amelyhez ismét Pintér Judith-tal forgattunk egy videót, és nem máshol, mint a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpont dombjának tetején.

A drónos felvételekért hálás köszönet a Drónmunka stábjának és Őze Józsefnek, a helyszínért pedig a Hírös Sport Nonprofit Kft.-nek.

Szombaton pedig találkozzunk az A38 Hajón, ahol a Strong Deformity vendégeként láthattok majd minket 20.15-től, és végre élőben is hallhatjátok majd a Csendet a városbant.“
A Nova Prospecttel élőben legközelebb május 28-án az A38 Hajón lehet találkozni, ahol a Strong Deformityvel koncerteznek majd.

A koncert Facebook oldalaNavigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.