Szavazz a Tetrafobia zenekarra a Toxic Weekend-en!!!

Haverock Közösség

Kicsit hazai vizeket támogatunk most, hiszen egy szombathelyi zenekar a Tetrafobia is indult egy versenyen, ahol megmérettetik magukat több zenekarral szemben. Nagy a tét, hiszen a Toxic Weekend fesztiválon való Nagyszínpados fellépésért küzdenek. Gondoltuk mint szombathelyi oldal, beállunk a sorba az ügy érdekében, és arra kérünk ha neked is tetszik a zenekar, és úgy gondolod dobj egy like-ot rájuk!

 

Szavazás egyébként Május 25-ig tart, szóval minél hamarabb szórjátok a Like-ot!

Plusz infó: 

TETRAFOBIA – SOHA NE HIGGYETEK A FÜLETEKNEK! ALBUM PREMIER
2022.05.20 18:00
“Befejeződőtt egy újabb hanganyagunk felvétele és utómunkája.
Sokáig nem is szeretnénk húzni az időt ezért most pénteken délután hat óra magasságában elérhetővé is tesszük számotokra.
Mint páran észrevehettétek volt némi szerkezeti változás a tagok terén logisztikai próblémákból adódóan.
Viszont köszöni szépen mindenki megvan és ezen a felvételen is hatan dolgoztunk.
A felvétel/keverés/mastering Jóri Ferenc barátunk munkáját dicséri.
Az albumborító grafika megrajzolásáért pedig Mátyás Zsófiának vagyunk borzasztóan hálásak.
Vokál illetve fotós segítségét ez úton is köszönjük Takács Annának!”
Hogy nehogy lemaradjatok!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.