Tombs – Egy Motörhead feldolgozást hoztak EP-jük újabb előzeteseként

Június 13-án Ex Oblivion címmel jelenik meg a black/sludge/extrem metal vonalas Tombs új öt tételes EP-je. A digitálisan megjelenő anyagra 2 vadonatúj nóta, 2 feldolgozás és egy remix dal kerül fel, a tőlük megszokott mély Lovecraft-i ihletéssel átitatva. Ilyen ihletést kapott EP-jük újabb előzeteseként a most bemutatásra kerülő Motörhead feldolgozásdaluk a Killed by Death is.

Ez a valódi Motörhead életérzés. A dalban Drew Murphy basszusgitárosunk veszi át a vokális főszerepet, tökéletes pontossággal közvetítve Lemmy Kilmister mogorva rock ‘n’ roll szellemét. Vendégként szerepel benne Dan Higgins, a Hammerfight gitárosa, aki Murphy Motörhead tribute zenekarában, az Enginhead-ben is játszik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.