Decapitated – Just A Cigarette – klippremier

Hamarosan érkezik a lengyel death metalos Decapitated új albuma. A banda az elmúlt években a poklot is megjárta. 2017-ben a csapat mind a négy tagját a Kalifornia állambeli Santa Anában letartóztatták csoportosan elkövetett nemi erőszak vádjával, ami alól hamarosan fel is mentették őket. 2020 során a zenekarbók kiszállt Michał Łysejko dobos és Hubert Więcek basszusgitáros, akinek helyére James Stewart dobos és Paweł Pasek basszusgitáros érkezett, ő korábban 2012 és 2016 között már játszott a bandában.

Cancer Culture címmel május 27-én megjelenő 10 dalos lemezük újabb előzeteseként Just A Cigarette daluk hivatalos videóját tették közzé.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.