Dawn Of Solace – Unplugged EP-t adnak ki

Fémforgács

Januárban jelent meg a Dawn Of Solace legutóbbi albuma, a Flames Of Perdition. A Tuomas Saukkonen  (Wolfheart, Before The Dawn) vezette doom projekt most lemezének pár dalának unplugged változatát tesz egy négyszámos EP-re, ami Notes Of Perdition címmel május 20-án fog megjelenni.

Imádom a Dawn Of Solace dalok unplugged és minimalista verzióit. A dalokat a velejéig lecsupaszítottam és ennyi is elég volt hozzájuk, hogy megfelelő szomorúságot és érzelmet keltsen.” – mondta Tuomas Saukkonen.

Az EP-ről elsőként Event Horizon daluk akusztikus videóját tették közzé.

Dawn Of Solace – Notes Of Perdition (EP)

(Noble Demon)

1. White Noise

2. Event Horizon

3. Skyline

4. Flames Of Perdition

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.