Odd Crew – Farewell – új videó

Fémforgács

Farewell címmel mutatta be hamarosan megjelenő Dark Matters (Part 1.) lemezének harmadik videóját a bolgár származású modern groove metalban utazó Odd Crew.

A Farewell harmadik videónk a lemezről. Ez is egy szám, amelynek videóját megnézve ismételten rájöttünk, hogy milyen gyorsan is repül az idő és milyen nehéz utolérni minden elmulasztott pillanatot! Mennyi mindent nem tudunk, és mennyi mindent kell még tanulnunk, látnunk azon az úton, amelyet életünk során be kell járnunk.  Tudjátok… az idő valahogy, sosem elég, és egyikünk sem szeret búcsúzni! Vigyázzatok magatokra!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.