Kvaen – Sulphur Fire – új dalelőzetes

A Jacob Björnfot egyszemélyes projektjeként működő svéd pagan / black / speed / thrash metalos Kvaen március 25-én a Black Lion Records gondozásában jelenik meg a The Great Below című második lemezét.

A The Great Below a német thrash, a dallamos black metal és a kaotikus speed metal erőszakos keveréke. Ez volt az egyik első dal, amit az albumra írtam. A fejemben már megírtam a refrént, a dallam annyira fülbemászó volt, és amikor elénekeltem a gitárvonalat, az egésznek tökéletes értelmet nyert.” – mondta lemezéről, amelynek elkészítésében Tommi Tuhkala, Sebastian Ramstedt, Angus Norder, Nephente Fridell, Fredrik Andersson (ex-Amon Amarth), Vreth és Jeff Loomis (Arch Enemy) segédkezett. A lemezről most Sulphur Fire dala hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.