Nordic Giants – Faceless -klippremier

Symbiosis címmel február 4-én jelenik meg a kísérleti post-rockot játszó Nordic Giants új nagylemeze. A lemezről most Faceless videójukat táthatjátok, melyben Alex Hedley vendégeskedik.

Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk legújabb kisfilmünket, az Faceless-t, amiben Alex Hedley szerepel. A dal hamarosan megjelenő Symbiosis albumunkról való.

Ez a film érinti a mitikus Ouroboros szimbólumot – vagy saját farkát lenyelő kígyó szimbolikát. Ez egy allegória az élet csapdáinak, ahol minden lélek felelős a saját útjáért, de gyakran úgy dönt, hogy a tudatlanság vagy az önszabotázs kényelmében marad. Kicsit sötét, de egyben elég vicces is!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.