Impermanence: újabb nagyzenekaros videó az Architectstől

December 11-én egy nagyszabású live stream keretei közt mutatta be új albumát az Architects. A brit metalcore-csapat nagyzenekaros támogatást is kapott a Parallax Orchestra (Alter Bridge, Bring Me the Horizon, korábbi Architects) jóvoltából, a helyszín pedig a világhírű Abbey Road Studios volt, ahol többek közt olyan zenekarok vették fel megkerülhetetlen albumaikat, mint a Beatles vagy a Pink Floyd.

A fiúk tavaly már egyszer ugyanilyen körülmények közt átdolgozták a For Those That Wish to Exist egyik húzódalát, az Animalst, ami olyannyira betalált, hogy ezt ráhúzták az egész kiadványra is. Azoknak, akik lemaradtak a decemberi eseményről, most jön a legjobb hír: a banda március 25-én meg is jelenteti az egész fellépést, For Those That Wish to Exist at Abbey Road címmel. Erről hallhatjuk és láthatjuk most az Impermanence előadását, amiben bár a nagylemezhez képest nem szerepel a Parkway Drive igen masszívat éneklő torka, Winston McCall, de Sam Carter így is igen jól hozza az ő részét. Külön piros pont Carter matyóhímzéses(?) outfitjének.

//www.youtube.com/watch?v=QUS-_CaMftE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.