Tales Of The Morbid Butchers Fanzine – nyolcadik támadás a Halál

Amint már a facebook posztjukban is olvasható, hamarosan ismét új fanzinnel jelentkeznek a Morbid Mészárosok, hogy ezzel is támogassák az Underground élvonalát! Természetesen ismét lehet polót is rendelni az újság mellé!

“Előrendelés indul!
Hamarosan megjelenik a TALES OF THE MORBID BUTCHERS #8 (2022/1) fanzine legfrissebb száma! Jelenleg csak irányárat tudunk mondani, amik a követezők:
Fanzine: 3000 Ft Póló (fekete, Fruit of the Loom Valueveight): 3000 Ft

Előrendelést felveszik: Attila Dudás, Zoltán Soós, Chris Ghoul.
FONTOS!CSAK PRIVÁTBAN JELENTKEZZETEK!
Pontos árral és megjelenési dátummal később jelentkezünk.
Üdv,

TOTMB Crew”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.