Fagyhamu – 15 év után új anyag

Ódon igék a múltból címmel még az év első felében megjelenik a szegedi pogány black metalos Fagyhamu visszatérő anyaga. A hazai legenda 2007-es Frostashes lemeze után tér vissza új kétdalos anyagával, amint már trió felállásban: Spirit – ének, basszusgitár, Devülth – gitárok és Storm – dobos készített el.

Az EP borítóján Jacsó Balázs munkája látható a két dal pedig: Árnybojtár igéje a havasok felett és a Zsindelyes templomok égnek címre hallgatnak. További infók hamarosan.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.