Pokoltornádó – Bemutatkozó EP Pécsről

Rockvilág.hu online rockmagazin

Acélt szív címmel megjelent az “acsarkodós vidéki lápmetálban” utazó pécsi Pokoltornádó bemutatkozó EP-je. A felvételeket és a keverést a zenekar dobosa, Bodó Rezső végezte, míg a maszterért Szabó Endre volt a felelős. A grafikát, mint eddig mindig, Solti Dániel készítette a bandának. A négy nótát tartalmazó kiadvány A nép nevében címet viselő dala Petőfi Sándor azonos című verse alapján íródott.

Tisztelt Nagyérdemű! Elérkeztünk az Acélt szív EP-nk utolsó ékkövéhez, mely az Áldoztak százak címet viseli. A magunk közt csak Dörzsiként emlegetett szám többnyire utoljára szokott eldurranni koncerteken, így a január 8-án megrendezésre kerülő Made in Pécs Fesztiválon is pöröghettek rá az arcotokon.

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ennek a lápszagú förmedvénynek a megszületéséhez, élmény volt veletek dolgozni: Makk Vata, Solti Dániel, Bodó Rezső, Szabó Endre. Továbbá nagyon szépen köszönjük nektek is, akik meghallgatjátok a zenénket, koncertre jöttök, és támogattok bennünket!
Kellemes ünnepeket, hideg söröket, ropogós metalbejglit kívánunk!“

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.