Immolation – Apostle – klippremier

Fémforgács

Öt év után új lemezzel jelentkezik az amerikai veterán death metal veterán Immolation. Acts Of God címet viselő albumuk február 18-án jelenik meg a Nuclear Blast kiadásban. Kedvcsinálóként máris itt van Apostle daluk hivatalos videója.

Ezúttal 15 számunk született. Az eddigi legsötétebb és legkísértetiesebb Immolation anyag! A borítót régi cimboránk Eliran Kantor készítette.” – írták rövid közleményükben.

Immolation – Acts Of God
(Nuclear Blast)

1. Abandoned
2. An Acts of God
3. The Age of No Light
4. Noose of Thorns
5. Shed the Light
6. Blooded
7. Overtures of the WickedŰ
8. Immoral Stain
9. Incineration Procession
10. Broken Prey
11. Derelict of Spirit
12. When Halos Burn
13. Let the Darkness In
14. And the Flames Wept
15. Apostle

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.