utolsø – Egy új, ígéretes zenekarral bővült a szegedi underground rock/metal színtér

Egy új, ígéretes zenekarral bővült a szegedi underground rock/metal színtér. Október 24-én jelent meg a friss, szegedi és makói fiatalokból álló, modern rockban utazó utolsø első kislemeze. A zenekar 2020 nyarán alakult, a tagok korábban olyan bandákban játszottak, mint a Kimondhatatlan, a Sudden Idea, a Chasing Rainbows, a Forbidden Noise, a Snassz és a Kétes.

A háromszámos debütáló anyag felvételét, keverését és maszterelést Vári Gábor végezte a szegedi Miracle Sound stúdióban. Az EP már elérhető a főbb online zeneszolgáltatókon, és hamarosan várható az első klip is a címadó számhoz.

Az utolsø debütáló és egyben lemezbemutató koncertje október 27-én volt Szegeden az IH Rendezvényközpontban, további koncertek tervezés alatt vannak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.