Enterprise Earth – Lemezelőzetesek

2022. január 14-én jelenik meg a modern deathcore vonalán mozgó amerikai Enterprise Earth zenekar új nagylemeze The Chosen címmel.

Zenészekként és civil emberekként is rengeteget fejlődtünk az elmúlt években, és ez megmutatkozik a The Chosen albumon is. Ez az eddigi legerősebb, legkiforrottabb lemezünk; egyfajta újjászületés jelképe, de persze néhány múltbéli elem itt is feltűnik. Nagyon büszkék vagyunk erre a kiadványra.“- mondta Dan Watson énekes.

Az alábbiakban Where Dreams Are Broken, valamint Reanimate // Disintegrate dalaik videóit nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.