Purged Flesh: Új otrombaság érkezett a Genocide Pacttől

Nuskull Magazin

A Washington DC-i Genocide Pact kiadta a második ízelítőjét az azonos címet viselő harmadik nagylemezéről. A death metal-zenekar albuma december 3-án érkezik a Relapse Records gondozásában. A Purged Flesh egy hamisítatlan old school-death trekk, brutális cammogással és súllyal felvértezve, Tim Mullaney énekes-gitáros pedig így nyilatkozott róla:

Ez volt az első dal, amit formába öntöttünk a lemezre. Nagyjából két elképzelés vegyítéséből jött létre: az egyik egy súlyos, sztenderd verze-kórusos, rock and rollos seggrepacsi, a másik pedig egy pszichedelikus véglet, de nem jó értelemben. Az ötletem nagyjából az volt, hogy olyan legyen a hangzása, mintha Jimi Hendrix egy szörnyű természetű egyén lett volna, aki utált mindenkit. Szövegileg arról szól, hogy amikor az élet jól megrágott és kiköpött, megpróbálod meggyógyítani magad, de aztán rájössz, hogy csak a saját problémáid elől menekülsz egy mókuskerékben, és nem jutsz sehova sem.

A rendkívül vidám hangulatú album dallistája, az ominózus tétele és a borítója idelent:

1. Led to Extinction
2. Perverse Dominion
3. Fossilized Future
4. Mutilated Vision
5. Deprive / Degrade
6. Purged Flesh
7. Barbaric Regression
8. Industrial Obedience

//www.youtube.com/watch?v=cOVXuaNhOCc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.