Hétvégén is vár mindenkit Szombathelyen a Végállomás klub! Moby Dick – Zorall

 

Hétvégén (2021.10.22-23) is várja az érdeklődőket a Végállomás klub. Hatalmas bulira számíthatunk, hiszen Október 22-én a Moby Dick zenekar lép majd fel (22:00), akik a 40 éves Pokol Rockot hozzák el a közönségnek. Előttük persze még két zenekar hangolja a közönséget a bulira. 19:30 Morte Silmoris formáció kezdi meg a péntek estét, akiket a szombathelyi Red Rockets zenekar követ.

https://www.facebook.com/events/1020804735350084/

Október 23. Szombaton pedig a Zorall zenekaré lesz a Végállomás terepe. előttük (20:00) Méry Huána zenekar lép fel a színpadon, majd őket követi a Zorall 21:00-tól. A bulit egyébként a Zorall Fémforgácsok Lemezbemutató Tour 2021 keretein belül szervezik, szóval itt is azt tudjuk mondani, hogy jónak ígérkezik a hétvége.

https://www.facebook.com/events/586674772369412

A felsorolt nevek alapján, én biztosra állítom hogy állat hétvége lesz, szóval gyertek el, NE maradjatok otthon, és találkozzunk a Végállomásban!

Szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy a koncertet csak a jelenleg is érvényben lévő szabályokkal, tehát védettségi igazolvány felmutatásával látogathatjátok!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.