Malefic Throne – A death metal három királya

Malefic Throne néven alapított új zenekart Gene Palubicki gitáros (Perdition Temple, Angelcorpse, Blasphemic Cruelty), Steve Tucker énekes-basszusgitáros (Morbid Angel, Warfather) és John Longstreth dobos (Origin, Hate Eternal, ex-Angelcorpse) A death metal három királya egy pokolian vad, durva és pusztító death metal erőművet hívott életre, melyről Palubicki a következőket nyilatkozta:

A Malefic Throne ötlete immáron 2020 nyara óta forog a fejünkben. Tulajdonképpen akkor ötlöttük ki ezt a projektet, amikor mindannyian mélyen benne voltunk a járványban, és mindannyiónk turnéit felfüggesztették, lemondták, stb… Szimplán azzal az ötlettel rukkoltunk elő; mi lenne, ha egy dühös death metal bandánk hoznánk közösen létre?! Lévén adott volt, kik a bandatagok, mindannyian tisztában vagyunk vele, mit várhatunk ettől a projekttől. Eredetileg azt terveztük, hogy csak egy független gondozású demót adunk ki, de miután felkerestük a Hells Headbangers kiadó, őket is érdekelte volna egy teljes, hivatalos EP-kiadvány. Így hát megegyeztünk, innentől pedig már történelem az egész!

A Malefic Throne debütáló EP-je 2022 elején fog megjelenni, amiről elsőként Deciding The Hierarchy dalukkal ismerkedhettek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.